Colțișor de Rai - Termeni și Condiții. Drepturi de Autor

Drepturi de autor - Versuri Personale
© 2017 Colțișor de Rai
Toate drepturile rezervate, conform Legii nr. 18/1996 privind drepturile de autor.

Întregul conținut scris pe site este proprietatea
exclusivă a Colțișorului de Rai.

Aici găsiți versuri personale mai vechi, mai noi și actuale scrise de autor.

Conținutul site-ului nu poate fi reprodus sau modificat fără permisiunea scrisă a administratorului.

Dacă preluați versuri de pe Colțișor de Rai, este obligatoriu să menţionați autorul și link-ul către acest site:
Autor: Fărăoanu Vilhelm
Site: Colțișor de Rai

Limitarea responsabilității
Colțișor de Rai nu poate fi tras la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/în timpul utilizării site-ului ca urmare a imposibilității utilizării lui. Deși face toate eforturile în acest sens, Colțișor de Rai nu garantează că funcționarea site-ului va fi neântreruptă și lipsită de erori. Colțișor de Rai nu este responsabil în nici un fel pentru folosirea ne-autorizată a informațiilor prezente în acest site, fără a se consulta în prealabil cu administratorul Colțișorului de Rai.

Utilizarea site-ului
În timpul utilizării site-ului, dvs., utilizatorul, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a site-ului, securitatea informațiilor etc.; vă angajați să nu modificați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți versuri obținute prin intermediul site-ului.

Modificări
Colțișor de Rai își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de față, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afișate în această pagină și vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

Pentru reclamații și sesizări privind încălcări de termeni și condiții ale site-ului, ne puteți contacta prin formularul de la pagina Contact.
Dacă aveți întrebări sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului, vă rugăm să ne scrieți prin formularul de la pagina Contact.

Blogging fericit!
Bucurați-vă de Colțișor de Rai!