Click pe pătrat pentru schimbare wallpaper blog.

Asistat Social am dat în Judecată Primăria Roman pentru un Loc de Muncă

În Presa scrisă şi audiovizuală, o parte dintre Autoritățile și Instituțiile Statului, au spus că asistații sociali nu vor să muncească, dar le contrazic, deoarece ca asistat social am dat în judecată Primăria Roman pentru un loc de muncă și nu am obținut nimic până acum.

Ca angajat al Primăriei Roman, datorită incompetenței și/sau neglijenței în serviciu a funcționarilor publici ai primăriei, desemnați să asigure securitatea și sănătatea lucrătorilor în toate aspectele legate de muncă, a dus la accidentarea gravă a subsemnatului, fiindu-mi afectată coloana vertebrală ca urmare a efortului fizic excesiv la care am fost supus, fiind diagnosticat cu discopatie lombară, etc., nemaiavând voie să fac efort fizic în vederea evitării paraliziei, după cum m-a informat doctorul chirurg.

Întrucât pe cale amiabilă nu am găsit înțelegere din partea Primăriei Roman în vederea obținerii unui loc de muncă, pe data de 06.04.2016 am dat în judecată Primăria Roman pentru un loc de muncă sau o indemnizație lunară în vederea supraviețuirii, nemarginalizării, redobândirii demnității și redobândirii traiului demn și decent, iar de atunci procesul a fost și este pe rol sper, deoarece la ultimul termen pe 09.03.2017 (acum două zile în urmă), Instanța Tribunalului Neamț nu mi-a dat câștig de cauză, iar pe 10.03.2017 am făcut o Cerere de Apel.

În primă fază m-am judecat la Judecătoria Roman, iar din 05.10.2016 am transferat dosarul la Tribunalul Neamț:
Informații dosar Tribunal Neamț
și la Judecătoria Roman: Informații dosar Judecătoria Roman
sau aici: Informații dosar Judecătoria Roman și Tribunal Neamț
Conform legii, în primă instanță am solicitat toate drepturile și daunele de care beneficiez, dar constatând că nu avansez cu procesul, am renunțat la pretenții, solicitând doar un loc de muncă chiar și de necalificat, fără efectuare de efort fizic sau acordarea unei indemnizații în bani lunare în vederea supraviețuirii.

Primăriei Roman îi place să mă umilească, să mă distrugă fizic și psihic an de an, să mă țină ca asistat social, efectuând trei zile de muncă lunar ca asistat pentru doar 142 lei, bani insuficienți supraviețuirii, în loc să-mi facă contract de muncă pentru a avea un trai decent. Ca asistat social sunt bun de muncă dar ca angajat nu?

Primăria Roman se laudă că respectă legea. Care lege? legea banului? legea pilelor, relațiilor? legea distrugerii oamenilor? legea grupului de interese? legea de a umili și de a distruge demnitățile oamenilor? legea marginalizării? De ce nu-mi încheie un contract de muncă?

În articolele următoare se găsesc înscrisuri din dosar, fiind afișate puncte în locul CNP-ului și adresei de domiciliu pentru protecție:
- Cerere de Chemare în Judecată a Primăriei Roman depusă la Judecătoria Roman
- Cerere de Ajutor Public Judiciar
- Declaraţie cu privire la falsul în declaraţii art. 326 Codul penal
- Cerere de pronunțare a Instanței la primul termen
- Susținerea cauzei verbal în fața instanței
- Solicitare transfer dosar la Tribunalul Neamț
- Cerere de Renunțare la Pretențiile Civile
- Solicitare de asistenţă judiciară gratuită - Avocat/Avocat Pro Bono pentru drepturile omului
- Cerere depusă la Tribunalul Neamț
- Cerere de neprezentare în Instanța Tribunalului Neamț
- Cerere De Apel depusă la Tribunalul Neamț
- Plângere către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț
- Solicitare Transfer Apel la Curtea de Apel Bacău
- Mesaj transmis Preşedintelui Curții Constituționale a României
- Cerere de Informare în Dosar nr. 1655/291/2016