Click pe pătrat pentru schimbare wallpaper blog.

30 ianuarie 2017

Cel De-al Treilea Război Mondial vine!

explozie bombă nucleară gif
Am fost pus de părintele paroh să transcriu acest mesaj de pe foi de caiet studențesc pe pagini word. Ce părere aveți ?
În Introducere se specifică faptul că în cazul nostru există date concrete când vor avea loc diversele evenimente de care au amintit o serie de alți clarvăzători fără a putea însă preciza perioada exactă când vor avea loc.
- Pentru Germania și o parte a țărilor occidentale există ... pentru începuturile anilor ,,50 " ale secolului trecut următoarele etape mari ce se pot împărți pe grupe astfel:
1) - La început vine o perioadă de bunăstare cum nu a fost niciodată până atunci;
2) - Urmează o decădere de la credință foarte puternică;
3) - În continuare începe o depravare morală de mare anvergură;
4) - Vine o mulțime de lume străină în țară;
5) - Începe o inflație crescândă cu devalorizarea banilor;
6) - Puțin după aceea urmează o revoluție;
7) - În final atacă Rusia occidentul.

Punctele 1 - 4 s-au împlinit deja.
La punctul 5 are Maria câteva precizări:
a) În Europa vor apare diverse epidemii aduse de azilanții din Africa;
b) Urmașul lui Merkel va ridica drastic impozitele și urmează o scumpire masivă a alimentelor și medicamentelor. Va urma o sărăcire masivă a populației;
c) Islamul nu va ajunge să subjuge Europa datorită evenimentelor;
d) Noul cancelar german nu va sta mult la putere din cauza transformărilor interne.

- În toamna anului 2019 se prăbușește sistemul monetar internațional. Urmările vor fi catastrofale ( nu mai funcționează Lidl, Kaufland, Auchan ). Nu este previzibil ce urmări se vor arăta la conturile particulare, la pensii, salarii, etc.

- Începând cu anul 2020 se vor distribui în Germania cartele alimentare.
• Sistemele sociale nu mai funcționează;
• Criminalitatea explodează;
• Medicii părăsesc țara;
• Apar diverse molime și pe alocuri foamete;
• Se declanșează revoluția și mulți politicieni se refugiază în alte părți;
• Spargerea locuințelor ia amploare mare și nimeni nu mai este sigur chiar dacă locuiește la etajul 10;
• Se formează diverse grupuri care luptă pentru supraviețuire. Cine este singur nu are nicio șansă;
• Populația trece la un fel de justiție personală ( deoarece statul nu mai funcționează ). Crime sunt la ordinea zilei.
• Și în celelalte țări europene, Franța, Italia, Spania se vor petrece lucruri asemănătoare care culminează în primăvara anului 2022.

- În Turcia va avea loc un atentat terorist cu cca 3.000 de morți. Ca urmare va izbucni în Turcia un război civil. Vor fi situații mai dramatice decât sunt actualmente în Siria.
În timpul acestui război civil Turcia va fi atacată de Rusia. Erdogan va pierde puterea. Totul se va întâmpla încă înaintea revoluției din Germania. După un clarvăzător grec, manuscrisul de la Athos – Paisios – va extinde Grecia zona maritimă cu 12 Mile după care este atacată de Turcia. Flota turcească va fi complet distrusă și pe țărm ajung turcii până aproape de Thessaloniki.
Intervine Rusia și învinge Turcia și dezmembrează actualul stat turc în trei zone: una armeană, una la curzi și una la greci cu Constantinopolul. Hagia Sophia devine din nou biserică creștină. Turcii supraviețuitori se refugiază în Africa.
Rusia avansează militar până la Ierusalim și țin teritoriul cca 6 luni ocupat.
- Acest război va avea loc înainte de a invada Rusia occidentul.

- În ultimul mesaj dat de Sf. Fecioară de la Fátima ( unde au avut loc timp de 6 luni apariții ale Maicii Domnului ( 1917 ) la singura supraviețuitoare al acestui eveniment și martoră oculară - sora Lucia ( 1907 – 2005 ) pe data de 7 aprilie 1990 a spus următoarele ( rezumat ):
Nu vă lăsați înșelați de schimbările din Rusia. Rusia este instrumentul de care se va folosi Tatăl Ceresc pentru a pedepsi lumea. Biserica și preoții vor sugera lumii că a venit o perioadă de pace. Dar este greșit. Dacă omenirea nu se va întoarce la Dumnezeu va fi antrenată într-un război dureros și nimicitor.

- Războiul se va desfășura după următoarele etape:
• pornește în vremea secerișului;
• lupte grele de-a lungul Rinului;
• durează foarte scurt timp;
• pentru occident vine cu totul surprinzător;
• după război va fi reinstaurată monarhia;
• va avea loc o renaștere a religiei și a credinței.
( Amănunte în cartea Countdown Weltkrieg 3.0 de Stephan Berndt )

- Războiul pornește după asasinarea unui al treilea conducător de stat. Trupele ajung în 3 zile până la Rin unde sunt stopate. La Nord de Dunăre și la est de Rin, tot ținutul va fi practic un deșert de ruine. De asemenea va fi aruncată o bombă în Marea Nordului ce va produce valuri înalte de zeci de metri. Ca urmare va avea loc o inundație a Țărmului Nordic până la Berlin. Anglia va fi totalmente sub apă.

- America va trimite o flotilă de aparate zburătoare fără pilot care începând de la Praga vor lansa o substanță galben verzuie până la Stettin.
- Războiul va dura cca 3 luni și va fi oprit prin cele 3 zile de întuneric cosmic.
- Acest fenomen cosmic nu poate fi explicat pe cale naturală mai ales că după aceste 3 zile apare imediat soarele fără vreo trecere de la un stadiu la celălalt.
În acest timp trebuie stat în casă cu uși și ferestre bine închise și cu lumânări sfințite. De mâncat numai din conserve metalice.

- După terminarea războiului va fi aruncată omenirea cu cca 200 ani înapoi. În Germania și apoi și în Bavaria și Austria va fi înscăunat un monarh. Preponderent la început va fi agricultura și meseriile pe bază manuală. Valuta oficială va fi aurul. Prețul aurului va deveni cel târziu în 2019 de la 25 la 40 de ori de la valoarea actuală.

- În ceea ce privește Biserica și ea va fi purificată ca în timpul împăratului Dioclețian. Din păcate astăzi majoritatea credincioșilor sunt atât de tare sub influența modernismului și realismului de stânga încât nu mai sunt conștienți ce este o ținută adevărat catolică.

- În linii mari se propune cumpărarea din timp a monezilor de aur și argint și de a le îngropa din timp la loc sigur în pământ la o adâncime de cca 2 metri ( într-o țeavă de plastic bine închisă ). Aici nu poate fi detectat nici cu aparate moderne. De asemenea o casă la țară, dacă este posibil cu solare și apă în curte. Conservele pentru un timp de câteva luni trebuie stocate și asigurate împotriva eventualelor furturi ( de exemplu de benzi înfometate).
Pentru aceste evenimente, pregătiți-vă din timp sufletește ( sf. liturghie, spovadă, etc. ) și neapărat invocarea Maicii Domnului, mijlocitoarea harurilor.